Tiešsaistes seminārs "Darba vides riska faktori pārtikas produktu ražošanas nozarē". PIETEIKŠANĀS SLĒGTA.
RSU Darba drošības un vides veselības institūts
organizē tiešsaistes semināru
“Darba vides riska faktori pārtikas produktu ražošanas nozarē”
Semināra mērķis:
Nodrošināt dalībniekus ar informāciju par pārtikas produktu ražošanas nozarē raksturīgajiem riska faktoriem, to novērtēšanu, biežākajiem nelaimes gadījumiem un arodslimībām, mērījumu rezultātiem, labo praksi u.tml.
Mērķauditorija:
Darba devēji, darba ņēmēji, darba aizsardzības speciālisti, izglītības iestāžu audzēkņi, personāla speciālisti u.c. interesenti.
Seminārā ietvertās tēmas:
- Pārtikas produktu ražošanas nozarē raksturīgākie riska faktori;
- Darba vides mērījumu rezultāti;
- Pasākumi risku novēršanai vai samazināšanai;
- Biežāko nelaimes gadījumu darbā un arodslimību piemēri.
Lektors: Viesturs Šmeiss, RSU Darba drošības un vides veselības institūts.
Semināra norises laiks un vieta:
2023. gada 12. oktobris, plkst. 12.00 - 14.00;
Tiešsaiste, izmantojot ZOOM platformu (pieslēgšanās linku saņemsiet e-pastā dienu pirms semināra).
Pieteikšanās:
- SLĒGTA.
- Informācijai: Tālrunis: 29437702; e–pasts: Ieslēdz javascriptu, lai apskatītu adresi.
- Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.
Sertifikāts: Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (3 KP jeb 3 akadēmiskās izglītības stundas).
Dalības maksa: Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināta pieeja semināra materiāliem.
Seminārs notiek Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūras kontaktpunkta Latvijā Informācijas padomes apstiprinātā “Darba aizsardzības preventīvo pasākumu plāns 2023.gadam” ietvaros.