Strādā vesels

Tiešsaistes seminārs "Darba vides riska faktori pārtikas ražošanas uzņēmumos” PIETEIKŠANĀS SLĒGTA

Datums: 2022. gada 21. janvāris Laiks: 13:00
Vieta: Tiešsaiste, izmantojot ZOOM platformuPielikums: Lejupielādēt (PDF) Pieteikšanās uz šo pasākumu ir slēgta

ESF projekts "Darba drošības normatīvo aktu praktiskās ieviešanas un uzraudzības pilnveidošana " (Nr.7.3.1.0/16/I/001)

RSU Darba drošības un vides veselības institūts

organizē semināru

“Darba vides riska faktori pārtikas ražošanas uzņēmumos”

Semināra mērķis:  

Nodrošināt ar informāciju svarīgākajām darba aizsardzības prasībām darba vietās un būtiskākajām problēmām, kā iespējamiem risinājumiem un labo praksi Latvijas uzņēmumos attiecībā uz darba vides riska faktoriem pārtikas ražošanas uzņēmumos.

Mērķauditorija:

Nodarbinātie, dažādi uzņēmumā strādājošie speciālisti, personāla speciālisti u.c.

Programmā ietvertās tēmas:

  • Būtiskākās darba aizsardzības prasības un problēmas Latvijā;
  • Darbu organizācija un uzvedība ikdienā, tās nozīme;
  • Veselība kā neatņemama ražošanas sastāvdaļa;
  • Nelaimes gadījumi pārtikas ražošanas uzņēmumos;
  • Labas prakses piemēri, kas tiek īstenoti uzņēmumos;
  • Bīstamo situāciju piemēri un to iespējamā atpazīšana

Semināra norises laiks un vieta:

  • 2022.gada 21.janvāris, plkst. 13:00-17:00
  • Tiešsaiste, izmantojot ZOOM platformu (veiksmīgam grupu darbam nepieciešams pieslēgties, izmantojot datoru un mikrofonu)

Informācijai:

  • Tālrunis: +371 25636433; e–pasts: Ieslēdz javascriptu, lai apskatītu adresi.
  • Lūgums semināru skatīties, klausīties, izmantojot datoru
  • Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.

Sertifikāts: Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (5 izglītības stundas).

Dalības maksa: Dalība seminārā ir BEZMAKSAS.