Seminārs Rīgā “Darba vides riska faktori pārtikas ražošanas uzņēmumos”PIETEIKŠANĀS SLĒGTA
ESF projekts "Darba drošības normatīvo aktu praktiskās ieviešanas un uzraudzības pilnveidošana " (Nr.7.3.1.0/16/I/001)
RSU Darba drošības un vides veselības institūts
organizē semināru
“Darba vides riska faktori pārtikas ražošanas uzņēmumos”
Semināra mērķis: Nodrošināt ar informāciju svarīgākajām darba aizsardzības prasībām darba vietās un būtiskākajām problēmām, kā iespējamiem risinājumiem un labo praksi Latvijas uzņēmumos attiecībā uz darba vides riska faktoriem pārtikas ražošanas uzņēmumos.
Mērķauditorija: Nodarbinātie, dažādi uzņēmumā strādājošie speciālisti, personāla speciālisti u.c.
Programmā ietvertās tēmas:
- Būtiskākās darba aizsardzības prasības un problēmas Latvijā;
- Darbu organizācija un uzvedība ikdienā, tās nozīme;
- Veselība kā neatņemama ražošanas sastāvdaļa;
- Nelaimes gadījumi pārtikas ražošanas uzņēmumos;
- Labas prakses piemēri, kas tiek īstenoti uzņēmumos;
- Bīstamo situāciju piemēri un to iespējamā atpazīšana;
Semināra programma – pielikumā.
Semināra norises laiks un vieta:
2018.gada 16. februāris, plkst. 9:30 – 15:30
Norises vieta: Rīga, viesnīca "Tia" Kr. Valdemāra iela 63
Informācijai:
- Pieteikšanās: SLĒGTA
- Tālrunis: 67409139; e–pasts: Ieslēdz javascriptu, lai apskatītu adresi.
- Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.
Sertifikāts: Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (8 izglītības stundas).
Dalības maksa: Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.