Seminārs Jūrmalā „ Darba vides riska faktori HoReCa nozares uzņēmumos” PIETEIKŠANĀS SLĒGTA
RSU Darba drošības un vides veselības institūts
organizē profesionālās pilnveides semināru
„ Darba vides riska faktori HoReCa nozares uzņēmumos”
Semināra mērķis:
- Nodrošināt ar informāciju par svarīgākajiem darba vides riska faktoriem naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas (viesmīlības) nozaru uzņēmumos, iepazīstinot ar svarīgākajām problēmām, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi.
Mērķauditorija:
Darba aizsardzības vecākie speciālisti, darba aizsardzības kompetentie speciālisti, uzņēmēji, personāla vadītāji, arodslimību un arodveselības ārsti, u.c. interesenti.
Programmā ietvertās tēmas:
- Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumos, to novērtējums, svarīgākās sekas, preventīvo pasākumu plānošana;
- Informācija par darba vides stāvokli naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumos;
- Informācija par darba aizsardzības aktualitātēm Latvijā.
Semināra norises laiks un vieta:
2016. gada 13. decembrī, plkst. 10.00 - 13.00;
Jūrmala, Hotel-restaurant-SPA komplekss "Pegasa Pils", Jūras iela 60, konferenczāle "Amber".
Pieteikšanās:
Visas vietas dalībai seminārā ir aizpildītas, pieteikšanās ir slēgta.
- Tālrunis informācijai: 67409139.
Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.
Sertifikāts: Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (4 izglītības stundas).
Dalības maksa: Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.