Strādā vesels

Seminārs Rīgā “Darba vides riska faktori pārtikas ražošanas uzņēmumos”.

Datums: 2018. gada 26. janvāris Laiks: 09:30
Vieta: Rīga, Elizabetes iela 24, viesnīca “Tallink”Pielikums: Lejupielādēt (PDF) Pieteikšanās uz šo pasākumu ir slēgta Prezentācijas: Atvērt

ESF projekts "Darba drošības normatīvo aktu praktiskās ieviešanas un uzraudzības pilnveidošana " (Nr.7.3.1.0/16/I/001)

RSU Darba drošības un vides veselības institūts

organizē semināru

“Darba vides riska faktori pārtikas ražošanas uzņēmumos”

Semināra mērķis:  Nodrošināt ar informāciju svarīgākajām darba aizsardzības prasībām darba vietās un būtiskākajām problēmām, kā iespējamiem risinājumiem un labo praksi Latvijas uzņēmumos attiecībā uz darba vides riska faktoriem pārtikas ražošanas uzņēmumos.

Mērķauditorija: Nodarbinātie, dažādi uzņēmumā strādājošie speciālisti, personāla speciālisti u.c.

Programmā ietvertās tēmas:

  • Būtiskākās darba aizsardzības prasības un problēmas Latvijā;
  • Darbu organizācija un uzvedība ikdienā, tās nozīme;
  • Veselība kā neatņemama ražošanas sastāvdaļa;
  • Nelaimes gadījumi pārtikas ražošanas uzņēmumos;
  • Labas prakses piemēri, kas tiek īstenoti uzņēmumos;
  • Bīstamo situāciju piemēri un to iespējamā atpazīšana;

Semināra programma – pielikumā.

Semināra norises laiks un vieta:

2018.gada 26. janvāris, plkst. 9:30 - 15:30

Norises vieta: Rīga, Elizabetes iela 24, viesnīca “Tallink”

Informācijai:

  • Pieteikšanās SLĒGTA
  • Tālrunis: 67409139; e–pasts: Ieslēdz javascriptu, lai apskatītu adresi.
  • Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.

Sertifikāts: Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (6 izglītības stundas).

Dalības maksa: Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.