Strādā vesels

Spec. seminārs „Ķīmisko darba vides riska faktoru novērtēšana pārtikas nozarē” PIETEIKŠANĀS SLĒGTA

Datums: 2017. gada 29. augusts Laiks: 10:00
Vieta: Rīga, Anniņmuižas bulvāris 26a, Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas tehnoloģiju izglītības centrs, 135. telpa.Pielikums: Lejupielādēt (PDF)Prezentācijas: Atvērt

RSU Darba drošības un vides veselības institūts 

organizē profesionālās pilnveides semināru 

„ĶĪMISKO darba vides riska faktoru novērtēšana pārtikas ražošanas nozarē”

 

Semināra mērķis: nodrošināt informāciju par svarīgākajām problēmām, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi saskaroties ar darba vides ķīmiskajiem riska faktoriem (piemēram, mērījumu plānošanas stratēģija, vielu kombinētās mijiedarbības izvērtējums, atbilstošu individuālo aizsardzības līdzekļu izvēle u. c.), kā arī izdiskutēt aktuālākos problēmu jautājumus.

 

Mērķauditorija: darba aizsardzības vecākie speciālisti un darba aizsardzības kompetentie speciālisti.


Programmā ietvertās tēmas:

  • Darba vides ķīmisko riska faktoru ietekmes aktualitāte Latvijā un ES, svarīgākās sekas;
  • Ķīmisko darba vides riska faktoru radītā riska novērtēšanas principi, svarīgākās problēmas;
  • Dažādu preventīvo pasākumu plānošana (IAL, OVP u.c.);
  • Nozarē strādājošo speciālistu praktiskā pieredze un problēmu jautājumu izdiskutēšana.

Semināra norises laiks un vieta:

2017. gada 29. augustā;

Rīga, Anniņmuižas bulvāris 26a, Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas tehnoloģiju izglītības centrs, 135. telpa.

 

Pieteikšanās:

  • TIKAI elektroniski: PIETEIKŠANĀS SLĒGTA
    • Tālrunis informācijai: 67409139.
    • Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.


Sertifikāts: Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (6 izglītības stundas).

Dalības maksa: Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.